Здравейте, казвам се Розмари Де Мео!

Идва НИКУЛДЕН! По този повод ви каня на Българско обредно наричане!

Какво всъщност ще се случи? АКТИВНО МЕДИТАЦИОННО ТАЙНСТВО, ЧЕРПЕЩО ЕНЕРГИЯ ОТ СТАРИТЕ НИ КОРЕНИ и началото на Новата Епоха и в България!

Място и време: 4-ти декември(неделя) от 16.00ч., София, кв.Горна баня, ул. “Дъга”39, Център Гая

Какъв празник е НИКУЛДЕН? – В православната религия – Ден на Св. Никола Чудотворец – Повелителят на водните стихии

В СТАРАТА БЪЛГАРСКА ТРАДИЦИЯ: Един от най-силните празници – Оброк за СВЕТИ НИКОЛА СПРАВЕДЛИВИЯ!
На този ден се почита ДОБРИЯ ДУХ – прародител, закрилник на дома и семейното огнище. Никола е ключаря на седемте свещени извора и на водата, от която произлиза Всичко. В негови ръце са Мъдростта и Справедливостта. Празникът се е водил мъжки. Почита се мъжката енергия – на главата на Рода, на стопанина.
На този ден се прави курбан за избегнато нещастие и за Ангела-хранител, който бди над дома. Освещават се нови домове и се пречистват стари.
Никулден е последния празник преди Игнажден (старата нова година). На празника се иска прошка за всяко сторено зло и всяка нанесена рана през старата година и се благодари за всяко получено Добро.

Обредът: НАРИЧА СЕ ЗА СПРАВЕДЛИВОСТ, МЪДРОСТ, ПРОШКА, ЗАЗДРАВЯВАНЕ НА ОТНОШЕНИЯТА И БЛАГОПОЛУЧИЕ В ДОМА. Душата притихва и се смирява, за да се приготви за Новата година. Изпълняват се някои много красиви, тихи и строги обредни действия!

Участието в Обреда изисква предварително попълване на въпросник(приложен по-долу), за да може всеки участник в доброто тайнство да застане с Волята, Вярата и Любовта си. Моля попълнения въпросник да се изпраща на rozmaridemeo@gmail.com!

По случай големия празник, преди Обреда ще направя БЕЗПЛАТНА лекция за ОГНИЩЕ (българска енергийна практика) и символите ОРЕНДА.

Цена на обреда в този ден – 20лв.

Тъй като подготовката за извършване на Обреда отнема сериозно време и работа, Въпросникът трябва да се попълни, най-късно до събота 17.00! Моля за всякакви въпроси относно обреда и придвижването до Горна Баня, обаждайте ми се на 0899900599
Още информация на www.narichane.com

И нека Благо да получите!
Да знаете какво да го правите!
От благото, благо да сторите!
Че от Бога ви е дадено благото!
Да прогледнете от къде да го найдете!
Пък като го найдете, да го познаете!
РЕЧЕНОТО ДА БЪДЕ СТОРЕНО!

Vaprosnik Obred